Hullámmasszázs: Búcsúzz el a narancsbőrtől és a visszerektől nyirok kezelés segítségével

A cím ne tévessze meg kedves olvasóinkat, nem valamiféle spirituális, mantra mammogással járó tudat-metódusról van szó, itt a tiszta tudományé a terep! A hullámmasszázs vagy nyirokmasszázs tulajdonképpen egy nyomásterápia, amelyet egy ehhez specifikusan kifejlesztett, modern technológiájú géppel végzünk Pécsi és Kaposvári Toman szalonunkban. A nyirokcsomók szervezetünk védelmi vonalának bástyái, amelyek a fő organikus tűzfalunk, az immunrendszerünk működésének alapjait képezik. Így, ha a nyirokáramlásunk nem megfelelő, immunrendszerünk sem tud fellépni és megküzdeni hatékonyan a – különösen télen – ránk leselkedő galád baktériumok, vérengző vírusok és gyulladásos megbetegedések garmadájával. A hullámmasszázs valóban hullámként vonul végig nyirokrendszerünk egészén kezdve a hónalji nyirokcsomóktól egészen a mélyebben fekvő és a felszínes lágyékhajlatban, illetve térdhajlatban található nyirokcsomókig. Blogcikkünk további részében kifejtjük, hogy milyen esetben javallott a nyirokmasszázs, milyen jótékony hatásokkal bír szervezetünkre és hogy mi a kezelés menete!

Új évi fogadalom: A nyirok felé nyitok!

A hullámmasszázs kezelésünknek szinte végeláthatatlan kedvező hatásokkal teli listája van, amelyek egyszerre foglalnak magukba egészségügyi és esztétikai eredményeket, azaz mindenképpen csak jól járhatnak vele vendégeink. Ezért is érdemes beruházni egy 10 alkalmas terápiasorozatra, mert komoly egészségügyi problémákat is megszüntethet. Tökéletes megoldás például a narancsbőr, a visszeres és az ödémás láb kezelésére. Hagyjuk magunk mögött a redős, narancsra hajazó combot és végre hadd villantsuk meg lábainkat büszkén a nyári bikini szezonban! A visszér pedig, ha nincs megfelelő módon kezelve súlyos szövődményekkel járhat: csúnyán megdagad a láb, a bőrön kiütések jelennek meg, legrosszabb esetben pedig kifekélyesedhet a láb, kezelésünkkel azonban a visszér többet vissza nem tér.

Hálás hatások: Miért érdemes odafigyelni a nyirokcsomóinkra!

A kezelés hatására a szövetekben megszűnik a pangás és javul az ödémás állapot. Az izmoknak is jár egy kis kényeztetés, amelyek a terápia hatására nem lesznek annyira feszesek és a vérellátásuk is nő, akárcsak az ízületek és a belső szerveké. Továbbá fokozza a szervezet számára fölösleges salakanyagok távozását, segíti a gyulladások gyógyulását, valamint a sejtek és a szövetek regenerálódását is. Befolyással van a fájdalomcsökkenésre és stresszoldásra, valamint helyettesíti az elalvás előtti bárány számolást, így könnyebben leküzdhető az inszomnia avagy álmatlanság. A nyirokkeringésünk a kezelés következtében egy energialöketet kap, ami rendet teremt a szervezetben így megszabadulhatunk a felgyülemlett méreganyagoktól ezért is alkalmazható számos betegség kapcsán. A listának pedig még mindig nincs vége! Kimondottan női problémák orvoslására is testhezálló, hiszen mind a klimax tünetei enyhíthetőek vele, mind pedig a menstruációs problémák és a premenstruációs-szindróma is meghunyászkodhat a nyirok nyitja előtt!

Hogyan működik a kezelés, mi a menete?

A nyirokmasszázst egy professzionális 12-csatornás nyomásterápiás berendezéssel végezzük fekvő állapotban, amely során vendégünk a nyirokcsomók lágy masszírozását és kellemes vibrációját tapasztalja. A pihentető kezelés egy 15 kamra felfújási metódussal történik a nyirokkeringés irányába. Ezzel nem csupán a nyirokmirigyek aktiválhatók, de maga a nyirokáramlás beindítása is felgyorsul. Mielőtt belevágnánk a kezelésbe érdemes az azt megelőző napokban sok folyadékot (lehetőleg napi 3 liter vizet) fogyasztani – bár ez a mindennapokra is igaz kéne, hogy legyen – hiszen ez szükséges a méreg- és salakanyagok kiűzéséhez. Lehetőség van teljes test, illetve külön kar területű nyirokmasszázsra is. A kúra hosszabb távú idejét és mennyiségét egy szakember fogja meghatározni annak függvényében, hogy mi a vendég problémája vagy éppen miért kívánja a módszert alkalmazni.

Potenciális kizáró tényezők a kúra elkezdését illetően

Azonban ne vedd igénybe a kezelést orvosi konzultáció hiányában, ha bakteriális vagy vírusos betegségben szenvedsz éppen. Ha súlyos érszűkületed, rosszindulatú daganatos megbetegedésed vagy netán akut gyulladásod van. További fennálló rizikófaktorok a kúra megkezdése előtt: szívbetegségek, trombózis, TBC vagy súlyos asztma, szívinfarktus, hipertireozis, terhesség és szoptatás.

Toman formula: Tiéd a diéta és az egészség kulcsa

A nyirokmasszázst kiemelten diéta vagy alakformálás mellé ajánljuk, hiszen a pozitív hatások miriádjai mellett karcsúsítás és zsíroldás is elérhető a nyirokmasszázzsal. Nem véletlen, hogy Toman szalonjainkban elérhető ez a fajta terápia, hiszen a Toman Diet étrendjével és életprogramjával komplettírozva elképesztően látványos eredményeket lehet elérni! Ezenkívül a bőrfeszesítő effektet még jobban fokozható narancsbőr elleni cellulit krémmel. Mi a magas minőségű, német ByeBye Cellulite Original és Sensitive krémet részesítjük előnyben. A Dr. Juchheim termékcsalád impozáns darabja hatékonyan és hihetetlenül látványosan fejti ki hatását a bőrön. A több alkalmas kezelés ezzel a cellulit krémmel kiegészülve garantáltan eltűnteti a narancsbőrt, a terhességi csíkokat, kisimítja a bőrt és erősíti a kötőszöveteket. Egyértelműen tapasztalható a WOW-effekt!

Persze vannak szigorú szabályok, amelyeket be kell tartani, ha igazán karcsú hatást szeretnénk elérni: kukába a cukorral és a finomított szénhidráttal! Ideje azonban bezöldülni és ráállni a zöldégdús étrendre, amelyeket lehetőleg nyers formában fogyasszunk. Törekedj a fehérjében gazdag étkekre (a Toman termékek ebben kimagaslóan elöl járnak). Nagyanyáink tanácsát pedig, miszerint többször kevesebbet vegyünk a tányérra, fogadd meg mert nem egészséges, ha dugig telíted a gyomrodat!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.