Karácsonyi gyorsdiéta: Hogyan szabaduljunk meg az ünnepi kilóktól 5 nap alatt?!

Hogyan szabaduljunk meg az ünnepi kilóktól 5 nap alatt?!


Igen, jól olvasták: 5 nap alatt le lehet adni a halászlé túladagolás, a töméntelen töltött káposzta tétel és a karácsonyi menük makacs súlyfeleslegét. Gyakori problémát okoz főként az ünnepekkor, hogy a “kötelező” családi látogatások, vacsorák és ebédek alkalmával nehezen tudunk ellenállni a magyar tradícióknak fejet hajtó zsírban tocsogó ételeknek, amelyeket egyébként mindennapjaink során sokunk feláldoz a diéta sovány oltárán. Karácsonykor rendszerint hajlamosak vagyunk félbeszakítani fogyókúránkat, így ilyenkor döbbenten képedünk el a kötelező fürdőszobai kellék, a mérleg nyelve által mutatott érték láttán. Pedig egyáltalán nem meglepetés, hogy akár egészségesen étkeztünk ezt megelőzően, akár nem, felcsúszik egy-két kiló (egyes emberek esetében van az 5-6 is). A decemberi mini-hízás azonban kicsit sem ismeretlen jelenség az életünkben és igen sokakat érint, bár a felszedett súlyfelesleg eltérő személyenként. A karácsonyi lakomát követően pedig ott a mélyen rejlő nyomás a közeledő szilveszter és új évi fogadalmak sürgető eljövetele kapcsán, ahol bizony szembe kell néznünk a magunk által felállított elvárásokkal.

Mit tehetünk?

Igazából, ahány ember, ahány háztartás, annyi megoldás létezik. Van, akinél a böjtölés és a mértéktartás váltja ki gyümölcsöző és eredményteljes hatását, van, akinél a karácsonyi zabálást követő “konyhasivatagi” koplalás, illetve van, aki pedig az új évi fogadalmak varázserejében bízik. Azonban mi itt a Toman Dietnél a valóságos, hatékony és illúzió- valamint éheztetésmentes megoldásokat preferáljuk. Nekünk nincs varázspálcánk, nincs varázserőnk, de van szakmai hozzáértésünk és egy bevált, kitaposott út a hátunk mögött, amely már számos alkalommal bizonyította be újra és újra, hogy a Toman Diet eszközei, módszerei és eszméje nem szemfényvesztés.

Az elsődleges szempont, ami meghatározza az 5 napos diétánkat az az, hogy nem éheztetjük az ügyfelet, sem magunkat. A Google találati listájának útvesztőjében a legtöbb diéta elfeledkezik arról, hogy nem feltétlen a drasztikus ételmegvonás és a “szinte semmit sem eszek” elv alapján lehet elérni a legproduktívabb súlycsökkentést, hanem pont a mértéktartás, a megfelelő fehérje- és szénhidrátbevitel, valamint a rendszeresség bevált technikája révén. Az 5 napos csomagunkkal karcsúbb új évet kezdhet és talán megfelelő táptalajjal látja el fogadalmait. De nézzük meg miből is áll a Toman 5 napos csomagja.

Milyen az 5 napos diéta?

Rövid, gyors és rendkívül effektív, amely révén a fogyni kívánó személy betekintést nyerhet a Toman Diet programjának valós hatékonyságába. Ezenkívül a legtöbb diétával szemben nincs éhségérzet és könnyebb betartani, de be is kell! Alapja a rendszeresség, hiszen a diéta során napi 5-ször kell étkezni, nagyjából azonos időközönként, de garantált az izomveszteség nélküli zsírtartalék égetés. Szabina életmód programjának az alapja a fehérjedús étkezés, így a diéta csomagban magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalmú ételek vannak, amelyek vitaminokkal és nyomelemekkel egészülnek ki. A napi 5 étkezés során háromszor Toman termékeket, kétszer pedig önállóan elkészített ételt kell fogyasztani. A csomag egy kis karácsonyi meglepetésként egy AquaAway10+ vízhajtó italport is tartalmaz, amellyel az intenzívebb fogyást segíti elő, hiszen nem csak méregtelenít, de felgyorsítja az anyagcserét is. Még egy nagyon fontos szabálya van az 5 napos diétának, ez pedig, hogy legalább 2, de inkább 2,5 liter tiszta vizet igyunk meg naponta, még ha béke is nő a hasunkba. Ez segíti az éhségérzet csökkenését, valamint a megfelelő a bélműködést is.

Mi rejt a csomagban?

5 db sós Toman Diet termék
5 db édes Toman Diet termék
5 db Toman Diet Snack
5 db Toman Vital AquaAway10+ tálpálékkiegészítő
1 db Shaker
Tájékoztató füzet

5 nap és hat, ez a mottónk, azonban le kell szögezni, hogy ez a fajta rövid diéta nem garantálja a tartós súlycsökkenést, a több 10 kilótól való megszabadulást és a hatékony életmódváltást, ehhez keresse fel valamelyik Toman Pontunkat az országban, ahol konzultációt követően vághat bele egy könnyedebb életbe. Lepje meg magát vagy szeretteit 5 napos diéta csomagunkkal, hogy Önök is első kézből tapasztalják meg a gyors és eredményes fogyást! Mi lehetne jobb ajándék karácsonykor, mint egy apró önbizalom növelés és látni a boldog mosolyt szerettünk arcán?! Élvezze a karácsonyt gondtalanul és tehermentesen a Toman Diettel.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.