Tartós, lézeres szőrtelenítés, hogy megszabaduljunk a nem kívánt téli bundától

Közeleg a tél! Itt az ideje levetni a téli bundát hölgyek, hogy Aphrodité selymes bőrével vetekedő testtel induljon az új év. A nők egyik rémálma és permanens problémája a szőr, azt viszont már embere válogatja, hogy ki hol és milyen mértékben rendelkezik a férfiak előnyét, még a nők hátrányát jelentő szőrrel. Kínos vagy nem kínos emberi létünkből fakad, hogy szőr nő a testünkön, ez egy megkerülhetetlen evolúcióból ránk maradt tulajdonság, de léteznek alternatívák arra, hogy megszabaduljunk a nem karácsonyra kapott szőrme irritáló jelenlététől. Míg a borotválás, az epilálás és a gyanta csupán ideiglenes megoldás tárgyát képezi a puha és sima bőrfelületet illetően, addig nálunk a Toman Dietnél Pécsett és Kaposváron a szinte végleges szőrtelenítési eljárást alkalmazzuk. Több kezelést követően garantáltan tartósan, de akár véglegesen is eltűnhet a feminin prém. De mi lehet az a mágikus módszer, amely ilyen bársonyos bőrt eredményez? Ezt fejtjük ki blogcikkünkben!

Az Élüszion: Az Istenek kedveltjeinek kijáró kezelés

A szőrtelenítési procedúrát lézeresen végezzük egy Elysion-pro nevű géppel, amely bármilyen bőrtípusra alkalmazható és kíméletesen óvja a testünk egészét borító érzékeny bőrlepelt. Ahogy a gép neve is utal az ókori görög gyökerekre, az elíziumi mezőkre, úgy maga a kezelés is a gondtalanság és boldogság jegyében történik, akárcsak a mítoszok tökéletes helyén, hiszen szinte fájdalommentesen, gyorsan és könnyedén likvidálja a szőrtüszőket. Az antikvitás analógiájánál maradva a zeuszi villám energiájával rendelkező lézer a leghatékonyabb metódus, mert ez képes elérni a tüszőket, hogy aztán a szőr ne nőjön ki újra, vagy csak sokkal, de sokkal lassabban.

Mi a procedúra menete, hogyan is tűnik el a szőr, akár már először?

A lézeres kezelés során ugyebár fényenergiát használunk fel, amelyet az ember sötét színű pigmentjeinek összesége, azaz a melanin szív fel, majd hővé alakulva megsemmisíti a szőrtüszőt úgy, hogy a környező szövetekben nem okoz kárt. Miután a lézer elpusztította a tüszőt, az először inaktív lesz, majd véglegesen kámforrá válik több kezelést követően. Az Elysian-pro az úgynevezett szelektív fotothermolízis elv alapján működik. Konyhanyelvre fordítva a gép kezelő egységének a vége konstans 6 °C-os hőmérsékleten, egy speciális „kristály fagyás” rendszerrel hűti a bőrt, amely az ügyfél részére egy kellemes és megnyugtató érzésben nyilvánul meg. Ez a speciális hűtési eljárás módfelett eredményesebb, mint a piac többi szőrtelenítő eszköze.

Szőrtelenítő gépünk pozitívumait dicsére az a tény is, hogy a bőrtípusok összes skáláján megjelenő bőrre alkalmazható a legsápadtabb fehér bőrű és vörös hajjal rendelkező egyéntől kezdve (I. típus) az ében fekete, erős hajkoronájú és sötét, akár fekete bőrű nőkig is (IV. típus). Még jobb hír, hogy ha most télen elkezdi a kezelést, azt nyáron ugyanúgy folytathatja.

Hány kezelés után tapasztalható a selymes és szőrmentes élet?

A kezelések pontos száma több tényezőtől is függ: ügyfelünk szőrének típusától, hogy milyen testterületet kíván kezelés alá vetni, valamint a hölgyek egyéni igényei is befolyásolják. Általában 4-10 alkalom közötti kezelések számát javasoljuk, azonban ha minden kétséget kizáróan a múlttal egyenlővé szeretné tenni szúrós szőreit, akkor érdemes mindenképpen több kezelésen is részt venni. Egy alkalom ideje attól függ, hogy mely testrészét kívánja szőrteleníteni. Ez 3 perctől (2 hónalj) 1 óra és 30 percig (teljes lábak) is eltarthat. Fontos leszögezni, hogy bár fájdalommentes, rapid és hatékony kezelésről van szó, minimális mellékhatások előfordulhatnak. Semmiképpen sem ajánljuk a lézeres szőrtelenítést várandós kismamáknak, friss tetoválással rendelkező hölgyeknek, onkológiai betegségben szenvedő és kezelés alatt álló személyeknek, valamint aktív bőr vagy nyálkahártya fertőzés esetén sem.

Természetesen a kezelés eredménye egyénenként eltérhet és nem garantált!

Hagyja maga mögött a szőrös napokat és a szúrós combokat! Keresse fel pécsi és kaposvári szalonjainkat a további részletekért!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.